Be the Best !!!

Disaster Movie

Publicat de Fildan Raul on 15:11:00

Bun venit in lumea dementa si amuzanta a lui Disaster Movie - cea mai recenta parodie a echipei care a parodiat horror-ul pentru adolescenti in Scary Movie, cliseele in comedia romantica Date Movie, blockbusterele in Epic Movie, si "super-masculinul" 300 in Meet the Spartans.Dupa ce a a avut un cosmar ciudat, Will se trezeste si descopera ceva si mai ciudat - pe prietena lui AMY dupa o partida de sex cu cineva care seamana in mod bizar cu starul hip-hop transformat acum in vedeta de reality TV - Flava Flav. 
Cand Will ii impartasese frica lui de apocalipsa profetita in vis, Amy o interpreteaza ca pe o “teama de a se lega” de ea si rupe relatia. Curand dupa aceea, cand Will isi oblojeste inima franta la o petrecere, New York-ul e zguduit de asteroizi, tornade si furtuni cu gheata - toate in aceeasi noapte. Filmul urmareste comica aventura a lui Will si companionilor sai in lupta lor de a ajunge intr-un loc sigur. Destinatia este Muzeul de Istorie a Naturii, unde lucreaza Amy si unde un craniu de cristal aztec – la fel ca cel din cosmarul lui Will – trebuie repus pe un altar pentru a se opri dezastrul. 

Dar cand tatal de mult pierdut a lui Will, un Indiana Jones decrepit, moare in timp ce incearca sa inlocuiasca craniul, misiunea ii revine lui Will. 

Putetzi vizoina acest film pe adresa http://www.online-theater.org/

Daca avetzi filmul si nu avetzi subtitrare o putetzi descarca depe saitul  http://subtitrari.regielive.ro/disaster_movie-9613.html

TReilaru filmului  

Despre mine

Fotografia mea
Living the life !! and enjoying all the good and bad things..

Persoane interesate