Be the Best !!!

RBD se Destrama

Publicat de Fildan Raul on 00:11:00

Vestea ca trupa RBD se destrama a facut rapid inconjurul lumii. Va prezentam povestea unui succes mondial, in incercarea de a afla ce nu a mers cum trebuie si de ce s-a ajuns la aceasta solutie.

Fanii l-au suspectat pe producatorul trupei, Pedro Damian, ca ar fi omul care a adus dezbinarea. S-a spus ca le impunea rebelilor un ritm de munca infernal. La inceputul anului, epuizati si suprasolicitati, tinerii s-au ridicat impotriva celui care i-a pastorit. Picatura care ar fi umplut paharul a fost seara in care Cristian Chavez s-a prabusit pe scena.

Asta se intampla in ianuarie 2008. Era poate inceputul sfarsitului, varful aisbergului. Christian a lesinat de oboseala. Acum doi ani insa, cei sase tineri aveau lumea la picioare, iar relatia lor cu producatorul formatiei, Pedro Damian, era perfecta.  
RBD au promis atunci ca vor veni in tara noastra si si-au respectat cuvantul dat. Romania i-a primit cu bratele deschise, iar rebelii au fost mai fericiti ca oricand. Totusi, atunci, ne-au facut o marturisire. Succesul lor era suma tuturor sacrificiilor.

Nu e usor sa fii mereu sub lupa, urmarit de ziaristii care iti vaneaza cele mai intime secrete. Presiunea este fara margini. Un set de fotografii paparazzi l-au obligat pe Cristian sa spuna tuturor ce orientare sexuala are si sa ceara iertare fanilor ca nu a fost sincer de la inceput. Si asta nu era totul. Lumea, in lacomia ei, vroia sa afle totul despre cei sase tineri care au cucerit inimile adolescentilor de pretutindeni, de la ce mananca si pana la cati bani au in cont. S-a facut si un top. Conform blogului "Vida de celebridad", Anahi are cei mai multi bani dintre cei sase membri ai trupei - 3 milioane de dolari. Si sa nu uitam ca Trupa RBDsa facut remarcat in romania prin telenovela Rebelde care a avut un mare succes.   

1 comentarii:

Comment by Masaj erotic Bucuresti on 30 martie 2012 la 10:24

asta e....le-a mers bine la inceput

 

Despre mine

Fotografia mea
Living the life !! and enjoying all the good and bad things..

Persoane interesate