Be the Best !!!

Jerk Dance Stile

Publicat de Fildan Raul on 16:56:00

Jerk a fost pasionaţi de dans popular din anii 1960. Cântec, "Jerk" a fost scrisa de Don Julian, şi în primul înregistrate în 1964 de către sufletul lui LA grup vocal, ciocarliile, graurii pentru etichetă Money, a marcat un top-ten diagramă de poziţie. [1]

Jerk este în esenţă Monkey, dar cu braţele şi cu mâinile în mişcare ca şi cum ar conduce o bandă, de trecere incheieturile in fata pieptului, apoi zdrobitoare afară, în timp, sau de la jumătate de timp, cu mişcarea corpului, la numărul de patru. Mâinile sunt de până la nivelul feţei. Asupra numărului de 1, matura spre exterior, mâinile sunt "împins" afară, în matura spre exterior, oferind o moţiune sacadat. Pentru un stil ceva mai mult, degetele sunt rupt pe cele două mişcări dus-contează prima şi a treia de mişcare mana.

Trupa capitolele efectuat un cântec 1966 hit numit "Cool jerk", scris de a valorifica pe popularitate Jerkcului. Piesa a fost acoperită de mai multe trupe, inclusiv Go Go's. Racheta de la trupa Cripta a inregistrat piesa "Când în Roma, Do Jerk", în anul 1998, ca un omagiu adus la dans.

Despre mine

Fotografia mea
Living the life !! and enjoying all the good and bad things..

Persoane interesate