Be the Best !!!

Cel mai nou stil de dans VOGUE

Publicat de Fildan Raul on 17:36:00

Vogue este o formă de dans modern, caracterizat de fotografie ca model reprezintă integrat cu unghiular, liniară şi rigide braţ, picior şi mişcările trupului. Stilul de dans a apărut de la Harlem ballrooms înapoi la începutul anilor 1930, care a fost apoi numit "performanţă" şi a evoluat în mai complicate şi iluzorie formă, care este acum numit "Vogue".
Voguing a evoluat de la început şi continuă să fie dezvoltat în continuare ca o formă de dans stabilit că este practicat în cluburi de dans gay din New York, şi în alte oraşe mari din întreaga Statele Unite - în principal, Atlanta, Los Angeles, Philadelphia, Miami si Chicago.
Deşi voguing are loc, de obicei în homo cluburi frecventate de americani din Africa şi America Latină bărbaţi, este, de asemenea practicat de un număr mic de non-homosexualilor şi persoanelor fizice din afara scenei de club. Oficială de concursuri apar sub forma de bile deţinute de case sau colective de dansatori şi interpreţi sau executanţi. Unele case de influent include Casa de Xtravaganza, Casa Balenciaga, Casa Revlon, Casa Karan, Casa Ninja, Casa Infiniti, la Casa de Aviance şi de Casa de Milano.

Despre mine

Fotografia mea
Living the life !! and enjoying all the good and bad things..

Persoane interesate